Jus pasitinka atsinaujinusi VitaminSea parduotuvė!

Elektrolitų milteliai, 240g, miško uogų skonis

19,95 

Produkto sudėtyje esantys elektrolitai ir kiti mineralai gaunami iš aukščiausios kokybės šaltinių. Šių elektrolitų miltelių pagrindas, natris, gaunamas iš saulėje džiovintos nerafinuotos Guérande jūros druskos, kurioje gausu ir daugiau kaip 80 kitų mineralų, mikroelementų. Produkte taip pat yra organinės sieros OptiMSM ®, gerai įsisavinamo magnio, kalio, kalcio ir kalcio askorbato – skrandžiui palankesnės vitamino C formos. Produktą reikia vartoti apsinuodijus, sportuojant, esant pirtyje ar karštą vasaros dieną.

Turime

Aprašymas

Rekomenduojama paros dozė: 1 arbat. šaukštelis 1-4 kartus per dieną, išmaišytas vandenyje.

Vienoje dozėje yra:

Natris 430 mg.

Kalis 163 mg 8 %*.

Kalcis 16 mg 2 %*.

Magnis 63 mg 17 %*.

Chloridas 650 mg 81 %*.

Vitaminas C 150 mg 188 %*.

OptiMSM ® 1300 mg.

*Rekomenduojama paros dozė.

Sudedamosios dalys: Metilsulfonilmetanas (OptiMSM®), Guérande jūros druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (obuolių rūgštis), kalio gliukonatas, magnio malatas, kalcio askorbatas, kalio bikarbonatas, natūrali miško uogų kvapioji medžiaga, koncentratas (ridikėlių, juodųjų serbentų, obuolių), saldiklis (iš stevijos gauti steviolio glikozidai).

Pagaminta: Suomija.

Saugojimas: Laikyti kambario temperatūroje, sausoje, nuo šviesos apsaugotoje vietoje.

Maisto papildas. Maisto papildai nepakeičia subalansuotos, įvairios mitybos ir sveiko gyvenimo būdo. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

 

 

 

 

 

Atsiliepimai 0

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

Būkite pirmas aprašęs “Elektrolitų milteliai, 240g, miško uogų skonis”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekės ženklo informacija

Prekės ženklo informacija

"Puhdistamo" savo veiklą pradėjo 2009 m., kai grupė supermaisto entuziastų susivienijo ir įkūrė internetinę parduotuvę, skirtą supermaistui. Palaipsniui mūsų asortimentą papildė visapusišką gerovę palaikantys produktai, pavyzdžiui, maisto papildai, gėrimai ir batonėliai. Šiandien esame vienas didžiausių geros savijautos prekių ženklų Suomijoje.

Atnaujinimas…
  • Krepšelyje nėra produktų.