Jus pasitinka atsinaujinusi VitaminSea parduotuvė!

CHERRY BLOSSOM MARINE Kolagenas

49,00 

CHERRY BLOSSOM MARINE COLLAGEN yra 4600 mg kolageno, 100% jūrinės kilmės peptidų viename paketėlyje, rūgščiųjų vyšnių ir acerolų vaisių ekstraktų, taip pat ikrų ir kofermento Q10. Mineralinis cinko, mangano ir seleno kompleksas bei vitaminų formulė iš biotino, vitamino C ir D sustiprina produktą papildomomis funkcijoms būdingomis maistinėmis medžiagomis.

(1 pirkėjo atsiliepimas)

Turime

Aprašymas

Vitaminas C yra svarbus kolageno sintezės komponentas atsakingas už sveikos odos būklės palaikymą. Vitaminas C, cinkas, selenas ir manganas padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso. Biotinas ir cinkas padeda palaikyti normalią odą, vitaminas D dalyvauja ląstelių dalijimosi procese, o manganas prisideda prie normalaus jungiamojo audinio susidarymo.

SUDĖTIS:

Kolageno peptidai (žuvis: Cichlidae) (93%), kvapioji medžiaga, rūgštis citrinų rūgštis, acerola milteliai* (maltodekstrinas, acerola vaisių milteliai 16%, L-askorbo rūgštis) (1,0%), L-askorbo rūgštis, dažantys augalų ekstrakto burokėlių milteliai (maltodekstrinas, burokėlių sulčių koncentratas), vyšnių ekstraktas** (0,4%), cinko gliukonatas, ikrų milteliai (žuvis: Clupeidae) (0,1%), kofermentas Q10 (0,1%), lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, saldiklis sukralozė, manganai Sulfatas, natrio selenitas, D-biotinas, cholekalciferolis.
Patarimas dėl alergijos: Gali būti glitimo, pieno, sojos ir kiaušinių pėdsakų.

VARTOJIMAS:

Kasdien ištirpinkite 5,0 g miltelių koncentrato (atitinka 1 paketėlį) 50 ml vandens ir mėgaukitės. Neviršykite nurodytos rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildai neturėtų būti naudojami kaip įvairios ir subalansuotos mitybos pakaitalas. Rekomenduojamas sveikas gyvenimo būdas.

Atsiliepimai 1
  1. Ieva

    Labai gero ir malonaus skonio.

Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekės ženklo informacija

Prekės ženklo informacija

HECH Beauty Nutrition

Peržiūrėti visus produktus

Trečią kartą veikianti šeimos įmonė "HECH" šiandien pasižymi pirmaujančia vidaus mitybos mokslininkų komanda ir įvairių kartų, skirtingų kultūrų darbuotojais, kurie aistringai kuria produktus, atitinkančius besikeičiančius poreikius ir gyvenimą. Autentiškumas ir nuoširdumas lemia visus mūsų sprendimus, pradedant žmonėmis ir baigiant produktais. Platinimo ir komunikacijos srityje partnerius renkamės remdamiesi bendromis vertybėmis ir visuomet siekiame įgyti tikrų tikinčiųjų. "HECH" mylime tai, ką darome. Nes jūsų kūnas yra vienintelė tikra prabanga.

Atnaujinimas…
  • Krepšelyje nėra produktų.