Jus pasitinka atsinaujinusi VitaminSea parduotuvė!

Maistinės skaidulos virškinimui ir svorio metimui COLONORMAL ACTIVE

25,90 

COLONORMAL ACTIVE – tai maistinių skaidulų kompleksas, kuris, papildydamas mitybą kruopščiai suderintais augalinės kilmės ingredientais, suteikia trigubą naudą organizmui ir padeda siekiant konkrečių tikslų: kontroliuoti kūno svorį, subalansuoti cholesterolį ir puoselėti žarnyną.

(1 pirkėjo atsiliepimas)

Neturime

Aprašymas

Naujo dizaino COLONORMAL ACTIVE pakuotėje slypi reikšmingo poveikio tirpiųjų skaidulų – gysločio sėklų luobelių, trūkažolių inulino ir gliukomanano – derinys, praturtintas maistingomis ispaninio šalavijo sėklomis bei gyvosiomis bakterijomis žarnyno mikrofloros klestėjimui.

Unikalios sudėties skaidulų kompleksas pasižymi puikiu skoniu ir vartojimo galimybėmis – atsižvelgiant į asmeninius poreikius, galima rinktis iš trijų COLONORMAL ACTIVE vartojimo programų.

Pasirinkus pirmąją programą „Raciono papildymui“, mitybos racionas pasipildys skaidulinėmis medžiagomis, kurios būtinos sklandžiai virškinimo sistemos ir žarnyno veiklai. Antroji programa „Cholesterolio balansui“ padės palaikyti normalų cholesterolio balansą kraujyje. Trečioji, maksimali programa – „Svorio mažinimui“ – padės kontroliuoti alkio jausmą ir suvartojamų kalorijų kiekį. Be jau minėtų privalumų, svorio mažinimo programa taip pat suteiks papildomas naudas, aprašytas kitose vartojimo programose.

 

Aprašymas

Apie veikliąsias medžiagas 

Gliukomananas (konjako mananas), laikantis sumažintos energinės vertės dietos, padeda mažinti svorį.

Paprastosios trūkažolės (Chicorium intybus), laikantis sumažintos energinės vertės dietos, padeda mažinti svorį, padeda palaikyti normalią žarnyno veiklą.

Balkšvieji gysločiai (Plantago ovata) padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje, prisideda prie padidinto skaidulinių medžiagų kiekio pasisavinimo ir padeda palaikyti normalią žarnyno veiklą.

 

Gliukomananas – tai vandenyje tirpios maistinės skaidulos, kurios iš kitų skaidulų išsiskiria savo klampumu, ypač naudingu laikantis svorio metimo dietos. Vartojant prieš valgį, dėl atsiradusio sotumo jausmo ir sumažėjusio suvartojamo maisto bei kalorijų kiekio, gliukomananas padeda kontroliuoti kūno svorį.

Balkšvojo gysločio sėklų luobelės ir trūkažolės inulinas – tikri tirpiųjų skaidulų šaltiniai. Šių skaidulų įtraukimas į mitybos racioną yra naudingas virškinimo sistemos funkcijai ir sklandžiai žarnyno veiklai. Be minėtų naudų, tirpiosios skaidulos yra svarbios palaikant sveiką žarnyno aplinką – jos maitina naudingąsias žarnyno bakterijas, prisideda prie joms palankios terpės formavimo ir taip skatina žarnyno mikrofloros gyvybingumą. Tirpiosios skaidulinės medžiagos, dėka išskirtinio savo poveikio, taip pat atlieka labai svarbią funkciją – padeda reguliuoti „blogojo“ cholesterolio absorbciją ir didinti jo pasišalinimą iš organizmo, taip palaikant normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Trūkažolių inulinas, kaip ir gliukomananas, besilaikantiems sumažintos energinės vertės dietos, padeda suvaldyti alkio jausmą ir kontroliuoti svorio pokyčius.

COLONORMAL ACTIVE gamyboje naudojamų tirpiųjų skaidulų poveikis ir konkretūs kiekiai, kuriuos reikėtų suvartoti per parą norint pasiekti norimą naudą organizmui, yra patvirtinti Europos maisto saugos tarnybos (EFSA).

Tinkamos žarnyno mikrofloros puoselėjimas yra būtinas gerai savijautai išsaugoti. Pieno rūgšties bakterijos Lactobacillus acidophilus ir Bifidobacterium lactis yra vienos iš labiausiai ištirtų gyvųjų žarnyno bakterijų, prisidedančių prie šio proceso. Šios mikroorganizmų kultūros natūraliai randamos žmogaus organizme bei yra plačiai naudojamos maisto produktuose ir maisto papilduose, siekiant palaikyti organizmo funkcijų balansą.

Iš Centrinės Amerikos kilusios ispaninio šalavijo sėklos, dar žinomos kaip chia, jau nuo senų laikų buvo vertinamos dėl savo įvairiapusių naudingų savybių. Šios sėklos pasižymi gebėjimu sugerti vandenį ir formuoti želatinos konsistenciją, todėl yra ideali sudedamoji dalis įvairiems kulinariniams kūriniams. Dėl savo universalumo ir lengvo paruošimo būdo, ispaninio šalavijo sėklos dažnai naudojamos tiek tradicinėje virtuvėje, tiek šiuolaikiniame funkciniame maiste.

 

Privalumai

  • Patvirtinto poveikio tirpiųjų skaidulų derinys;
  • Unikali sudėtis – praturtinta chia sėklomis ir gyvosiomis žarnyno bakterijomis;
  • Galimybė pasirinkti vartojimo programą pagal asmeninius poreikius;
  • Skaidulų kompleksas yra malonaus braškių skonio ir kvapo;
  • Produktą paprasta įtraukti į mitybos racioną;
  • Paprastas ir patogus produkto dozavimas;
  • Sudėtyje nėra gyvūninės kilmės produktų, todėl idealiai tinka vegetarams ir veganams;
  • Produkto gamyboje nenaudojami užpildai, rišikliai, konservantai ir pridėtinis cukrus;
  • Be genetiškai modifikuotų produktų (GMO), hormonų, sunkiųjų metalų bei alerginėmis savybėmis pasižyminčių medžiagų;
  • Maisto papildas pagamintas laikantis rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų (RVASVT, ang. HACCP) sistemos standartų, kurie užtikrina saugią gamybos aplinką ir aukštą produkto kokybę;
  • Produkto kokybė patikrinta ir patvirtinta Lietuvos Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje.

 

Pakuotės viduje

Grynasis svoris: 225 g skaidulų komplekso miltelių.

Viename indelyje: Vienoje pakuotėje  COLONORMAL ACTIVE, priklausomai nuo pasirinktos vartojimo programos, yra 90, 45 arba 15 dienų porcijos. Daugiau apie vartojimo programas – vartojimo skiltyje.

Viena porcija: Vienos dienos porcijos dydis priklauso nuo pasirinktos vartojimo programos – 2,5 g (pusė samtelio), 5 g (1 samtelis) arba 15 g (3 samteliai) per dieną.  Dozavimo samtelis viduje.

Veikliosios medžiagos2,5 g5 g15 g
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės0,875 g1,75 g5,25 g
Trūkažolių inulinas0,875 g1,75 g5,25 g
Gliukomananas0,5 g1 g3 g
Ispaninio šalavijo sėklos25 mg50 mg150 mg
Lactobacillus acidophilus0,25 x 108 ksv*0,5 x 108 ksv*1,5 x 108 ksv*
Bifidobacterium lactis0,25 x 108 ksv*0,5 x 108 ksv*1,5 x 108 ksv*

* – kolonijas sudarantys vienetai (ksv).

Maistingumo deklaracija100 g2,5 g5 g15 g
Energetinė vertė820 kJ/200 kcal20,5 kJ/5 kcal41 kJ/10 kcal123 kJ/30 kcal
Riebalai1,0 g0,025 g0,05 g0,15 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių0,0 g0,0 g0,0 g0,0 g
Angliavandeniai8,0 g0,2 g0,4 g1,2 g
iš kurių cukrų4,0 g0,1 g0,2 g0,6 g
Skaidulinės medžiagos74,0 g1,85 g3,7 g11,1 g
Baltymai3,0 g0,075 g0,15 g0,45 g
Druska<0,01 g<0,01 g<0,01 g<0,01 g

 

Sudedamosios dalys

Balkšvojo gysločio (Plantago ovata) sėklų luobelės, paprastųjų trūkažolių (Cichorium intybus)  inulinas, gliukomananas (konjako mananas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis burokėlių raudonasis, braškių sulčių milteliai, kvapiosios medžiagos, ispaninio šalavijo (Salvia hispanica) sėklos (1%) (Chia sėklos), Lactobacillus acidophilus ir Bifidobacterium lactis gyvųjų bakterijų kultūros, saldiklis sukralozė.

 

Vartojimas

Pasirinkus programą „Raciono papildymui“, rekomenduojama vartoti pusę samtelio (2,5 g) per dieną, miltelius sumaišant su 200 ml vandens ar kitu gėrimu. Šiai programai produkto pakaks 3 mėnesiams.

„Cholesterolio balansui“ palaikyti, rekomenduojama vartoti po pusę samtelio 2 kartus per dieną (5 g), 20-30 min. prieš valgį. Miltelius sumaišyti su 200 ml vandens ar kitu gėrimu. Papildomai išgerti stiklinę vandens. Šiai programai produkto pakaks 45 dienoms.

Programai „Svorio mažinimui“, rekomenduojama vartoti po 1 samtelį 3 kartus per dieną (15 g), 20-30 min. prieš valgį, laikantis sumažintos energinės vertės dietos. Miltelius sumaišyti su 200 ml vandens. Papildomai išgerti 1-2 stiklines vandens, kad turinys tikrai pasiektų skrandį. Šiai programai produkto pakaks 15 dienų.

Tinka vegetarams ir veganams.

Įspėjimai: Vaikams nerekomenduojama vartoti daugiau nei 0,5 samtelio (2,5 g) per dieną. Patiriant rijimo sunkumų, būti atidiems dėl galimo užspringimo. Vartojant COLONORMAL ACTIVE būtina išgerti 1,5-2 litrus vandens per dieną. Nevartoti esant padidėjusiam jautrumui kuriai nors iš produkto sudedamųjų dalių. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Laikymo sąlygos: Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 ºC temperatūroje, sausoje ir nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Atsiliepimai 1
  1. skaidulos

    Naudoju šį maisto papildą jau kelias savaites ir pastebėjau akivaizdžius teigiamus pokyčius. Didelis maistinių skaidulų kiekis tikrai padeda, nes virškinimas tapo sklandesnis, sumažėjo diskomforto jausmas žarnyne. Rekomenduočiau šį maisto papildą visiems, kurie ieško natūralaus būdo palaikyti sveiką virškinimo sistemą.

Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekės ženklo informacija

Prekės ženklo informacija

VitaLibro - naujos kartos aukšto biologinio prieinamumo maisto papildai, kuriuose suderinti vitaminai, mineralai, kolagenas, hialurono rūgštis, elastinas ir antioksidantai. Tai intensyviausi ir efektyviausi grožį puoselėjantys ir senėjimo procesus lėtinantys skystieji maisto papildai, pagaminti pagal aukščiausius kokybės standartus. Atgaivinkite kūną ląstelių lygiu!

Atnaujinimas…
  • Krepšelyje nėra produktų.