Jus pasitinka atsinaujinusi VitaminSea parduotuvė!

Ajurvedinė žolelių arbata. Sleep buckweat infusion

16,80 

 Ji miegojo 100 metų: skrudinti prancūziški grikiai ir ajurvedinis žolelių užpilas. Ajurvedos arbata  giliam ir regeneruojančiam miegui.

(2 pirkėjų atsiliepimai)

Turime

Aprašymas

Skrudinti grikiai (užauginti ir skrudinti Bretanėje) suteikia kūnui šiltą apkabinimą, atpalaiduoja jį subtiliomis karamelės natomis.

Ajurvedos žolės (pvz., cinamonas, žvaigždinis anyžius ir pankolis) nuramina mintis giliam miegui.

Ingridientai: skrudinti grikiai, žaliasis rooibos, raudonasis rooibos, cinamonas, anyžius, pankolių vaisiai, laukinės ramunėlės, melisa.

Iš ekologinio ūkio, 90 g.

Atsiliepimai 2
  1. Simona

    Labai pagerėjo miego kokybė, skani.

  2. Asta

    Labai nustebino poveikis, miegas tapo labai gilus ir kokybiškas. Džiaugiuosi, kad galima rasti tokių alternatyvų, puikus produktas! Rekomenduoju išbandyti kam sunkiai sekasi užmigti.

Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekės ženklo informacija

Prekės ženklo informacija

Nuo natūralių veganiškų smilkalų ir gardžių žolelių arbatų iki garsiojo ajurvedinio liežuvio valiklio - mes kuriame funkcinius produktus, kurie tenkina mūsų nuolat kintančius ir holistinius sveikatingumo poreikius. Esame itin didelės ajurvedos, jogos, vaistažolių, holistinės medicinos, keistų ezoterinių patirčių, gero maisto, pasimėgavimo ir... tikite ar ne, šokių su riedučiais gerbėjos. Ne visi supranta tai, ką mes darome, mėgstame ar valgome. Bet tai puiku. Esame priekyje pagrindinės sveikatingumo grupės, plūduriuojame kažkur kosmose ir mums čia patinka.

Atnaujinimas…
  • Krepšelyje nėra produktų.