Jus pasitinka atsinaujinusi VitaminSea parduotuvė!

Šokoladas. Raw chocolate bite filled with nut butter and matcha

14,50 

Kreminės spalvos anakardžių sąjungininkai su energinga Matcha šokolade, kuris primena brangakmenių žalią širdies čakros spalvą. Pabandykite panardinti jį į savo Matcha latte, kad gautumėte dvigubą meilės sau dozę.

Neturime

Aprašymas

4 riešutų sviesto šokoladukai. Riešutų sviesto kvadratėliai, praturtinti augalinės kilmės medžiagomis ir aplieti juoduoju šokoladu. Tik 2 g arba mažiau cukraus viename šokolade, iš datulių. Jie yra draugiški keto ir turi minimalų poveikį cukraus kiekiui kraujyje. Be glitimo, tinka veganams, ekologiškas, 100 proc. natūralus. Pagaminta Prancūzijoje.

Pakuotėje: 4 x 20 g

INGRIDIENTAI: anakardžių riešutų tyrė, 75% tamsus šokoladas (kakavos pupelės, datulės), kakavos sviestas, anakardžių riešutai, „Matcha” arbata.

Atsiliepimai 0

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

Būkite pirmas aprašęs “Šokoladas. Raw chocolate bite filled with nut butter and matcha”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekės ženklo informacija

Prekės ženklo informacija

Nuo natūralių veganiškų smilkalų ir gardžių žolelių arbatų iki garsiojo ajurvedinio liežuvio valiklio - mes kuriame funkcinius produktus, kurie tenkina mūsų nuolat kintančius ir holistinius sveikatingumo poreikius. Esame itin didelės ajurvedos, jogos, vaistažolių, holistinės medicinos, keistų ezoterinių patirčių, gero maisto, pasimėgavimo ir... tikite ar ne, šokių su riedučiais gerbėjos. Ne visi supranta tai, ką mes darome, mėgstame ar valgome. Bet tai puiku. Esame priekyje pagrindinės sveikatingumo grupės, plūduriuojame kažkur kosmose ir mums čia patinka.

Atnaujinimas…
  • Krepšelyje nėra produktų.